You are here

Autorijschool

Het ontwerp én de productie van de Peheja® dubbele bediening zijn geheel van Nederlandse makelij, getest door TÜV Automotive. Peheja BV is de uitvinder van een dubbele voertuigbediening die gebaseerd is op een flexibele bekabeling. Het concept van de Peheja® systeem is net zo eenvoudig als het slim is.

Het systeem is gebaseerd op kabels en kan in alle voertuigen worden geïnstalleerd. Een sterk punt van het Peheja® systeem is dat het minimale schade aan het voertuig veroorzaakt als de dubbele bediening in het voertuig wordt gebouwd.Bijvoorbeeld geen schade aan de ventilatiekanalen of airconditioning.  Dit is een groot voordeel als u de auto wilt verkopen. Daarbij is het systeem met de dubbele pedalen herbruikbaar en is over te bouwen naar andere voertuigen. Het Peheja® systeem wordt parallel over de originele pedalen gemonteerd. Door het bedienen van de dubbele bediening ervaar je de dezelfde precisie en het gevoel als bij de origineel pedalen.

Het Peheja systeem: dubbele bediening is in de volgende configuraties te verkrijgen

Voor schakel voertuigen:

  • Rem en koppeling
  • Rem, de koppeling en gaspedaal
  • Pedaal units met of zonder signalering pedalen
  • Pedalen die meebewegen met de originele pedalen (synchroon) of u kiest voor een stationaire pedaal. De pedalen blijven dan stilstaan wanneer de origineel worden bediend